Το γεγονός ότι τα παιδιά μας είναι χαρούμενα στο σχολείο αυτό σημαίνει πολλά. Ευχαριστούμε!
Τζιβελόπουλος
Το σχολείο το γνωρίζω γιατί μου μεγάλωσε και συνεχίζει να μου μεγαλώνει τα 4 παιδιά μου. Εκείνο που με εντυπωσιάζει είναι η αστείρευτη πηγή γνώσεων. Σας ευχαριστώ!
Αναστασίου Κωνσταντίνος
Ευχαριστούμε για την πολύ όμορφη χρονιά. Καλό καλοκαίρι!
Κρεμμύδα Μαίρη
Το να γυρίζει το παιδί μας στο σπίτι χαρούμενο και γεμάτο εικόνες δε νομίζω να συγκρίνεται με οτιδήποτε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που προσέχετε έτσι τα παιδιά μας. Καταπληκτική δουλειά από τις νηπιαγωγούς μας.
Κατάκαλος Δώρης
Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες αναμνήσεις που χαρίσατε στο παιδί μου. Αναμνήσεις και στιγμές- εμπειρίες που θα τον συνοδεύουν σε όλη του τη ζωή. Είστε υπέροχες!
Ανώνυμο
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς και τι να πρωτογράψει μέσα σε λίγες γραμμές από μια ολόκληρη χρονιά… Ένα μεγάλο ευχαριστώ που σε τόσο λίγο χρόνο δώσατε στους θησαυρούς μας τόσα μα τόσα πολλά! Ευχόμαστε να συνεχίσετε για πάντα με το ίδιο μεράκι και την ίδια αγάπη για τα παιδιά!
Μωυσιάδου
Συγχαρητήρια στις δασκάλες για την αγάπη, τη μετάδοση της γνώσης, την έμπνευση που έδωσαν απλόχερα στα παιδιά μας στους δύσκολους αυτούς καιρούς που διανύουμε..σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!!
Αθηνά Βλάχου
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ολόψυχα για όλα όσα έχετε προσφέρει στο κορίτσι μας όλα αυτά τα χρόνια, ιδιαίτερα φέτος που τα μικρά μας ανθρωπάκια άρχιζαν να γνωρίζουν και τον έξω κόσμο μας. Περιμένουμε με συγκίνηση ιδιαίτερη και όλα τα υπέροχα πράγματα που έχετε ακόμη να δώσετε. Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε πάντα στη ζωή της να υπάρχουν δίπλα της υπέροχοι άνθρωποι σαν εσάς.
Πλαστήρα
Στη ζωή της η Καλλιστώ θα περάσει από πολλές αγκαλιές – εύχομαι να είναι όλες τους το ίδιο ζεστές και γεμάτες καλοσύνη όσο αυτές που τις δώσατε όλοι εσείς στο IBC αυτά τα τέσσερα χρόνια
Μπαμπάς
Ευχαριστούμε για μια όμορφη & γλυκιά χρονιά.
Χαρά & υγεία για όλους.
Καραγιαννάκη Αναστασία
Μια υπέροχη Σχολική Χρονιά!!!
Ευχαριστούμε για όλα και πάνω απ’ όλα για την Αγάπη σας!!!
Ελπίζω να τα πούμε και του χρόνου……
Με αγάπη Οικ Χάρδαλη
Ευχαριστούμε για την σχολική χρονιά 2013-2014!
Τόσα σημαντικά πράγματα τόσα πολλά με χαρά!
Μπράβο σας…
Σταμένου Γεωργία
Είστε υπέροχες!
Ευχαριστούμε πολύ για όλα!
Σας αγαπάμε πολύ!
Ήταν υπέροχη χρονιά
Να συνεχίζετε έτσι πάντα
Καλό καλοκαίρι και του χρόνου πάλι Μαζί…
Πουλτουχίδου Κατερίνα
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πολύτιμη
παρουσία σας στην ζωή των παιδιών μας
Νομίζω πως βάλαμε ένα βασικό λιθαράκι για τη ζωή τους
Οι γνώσεις σας μας πήγανε σίγουρα 2 βήματα πιο μπροστά!
Ευχαριστούμε πολύ!
Ζωή – Θεοφάνης
Σας ευχαριστούμε θερμά για την φροντίδα, αγάπη και χαρά που δίνετε καθημερινά στον Σπύρο μας.
Υ.Γ. «Σ’ αγαπώ πολύ κυρία Φανή»
QUOTING Σπ. Γιαγκούδης 2/6/2014
Γ. Γιαγκούδης & Ε. Αρχοντή
Σας ευχαριστούμε για τις όμορφες υπέροχες και δημιουργικές στιγμές που χαρίσατε στα παιδιά μας… Αποτελέσατε το πιο γερό θεμέλιο που θα μπορούσαν να έχουν στην πορεία της ζωής τους. Μακάρι να συνεχίσετε να είστε θεμέλιο για πολλά πολλά παιδάκια ακόμα! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
Οικ. Λιόλιου Ανδρέα
Η συγκίνηση και η ευγνωμοσύνη μας ακόμη περισσότερη! Μέρα με τη μέρα βλέπουμε τα μπουμπούκια μας Αστέρη- Μαργαρίτα- Νικόλα να ανθίζουν! Σας ευχαριστούμε για όλα! Τα παιδιά και εμείς σας αγαπάμε πολύ και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!
Αστέρης- Μαργαρίτα- Νικόλας- Θοδωρής- Θαλασσιά
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα τα ερεθίσματα που δώσατε στα παιδιά μας! Για όλες τις όμορφες στιγμές που ζήσανε! Για όλα τα χαμόγελα! Για όλες τις γνώσεις που αποκόμισαν!!! Ευχαριστούμε για όλα!
Μαριάννα- Μαμά Σύλιας Τζόλλα
Ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη χρονιά! Ευχαριστούμε για την πολύ καλή προσαρμογή της Μαριάννας στο νέο κεφάλαιο της ζωή της (το σχολείο) και που κάθε μέρα την κάνατε χαρούμενη! Καλό καλοκαίρι!
Μαρία- Χριστίνα Σιώη
Το τρενάκι «Σβουράκια 1» έφτασε στον προορισμό του. Οι εμπειρίες πολλές. Μάθαμε, δοκιμάσαμε, παίξαμε, γελάσαμε… σας ευχαριστώ για το υπέροχο ταξίδι. Καλό καλοκαίρι και δύο γλυκά φιλιά στις κυρίες μου.
Δημήτρης Νάνος
Θερμά συγχαρητήρια στις δασκάλες και σε όλους όσους βοήθησαν να ανεβεί η υπέροχη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου σας! Θερμά συγχαρητήρια και στα παιδιά μας που απέδωσαν άψογα το ρόλο τους και μας εντυπωσίασαν με τις ικανότητες τους για ακόμη μία φορά! Σας ευχαριστούμε για τη χαρά και τη συγκίνηση που μας προσφέρατε. Καλή συνέχεια στο έργο σας.
Νακοπούλου Ζαχαρούλα

5 λόγοι που μας επιλέγετε

Φήμη 28%
Εμπειρία προσωπικού 21%
Επιρροή άλλων γονέων 18%
Ευκολία πληρωμής 17%
Κοντινή απόσταση 16%

Τα στοιχεία υπολογίστηκαν από το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης που συμπλήρωσαν οι γονείς των παιδιών

Εντυπώσεις από έρευνα αξιολόγησης του σχολείου μας

Αγαπάμε την κυρία μας που είναι χαμογελαστή και ήρεμη.

Απόλυτα ικανοποιημένη συνεχίστε την καλή δουλειά. Ευχαριστούμε!
Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι από τη δασκάλα μας που είναι αρκετά επικοινωνιακή, μας ενημερώνει συνεχώς για την πορεία του παιδιού και έχει βοηθήσει πολύ στην κοινωνική ανάπτυξη και εξέλιξη του παιδιού μας.
Πολύ καταρτισμένο και ευγενικό προσωπικό από τις δασκάλες και τις κοπέλες στην υποδοχή μέχρι τη διεύθυνση.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη δασκάλα και τις βοηθούς της για τις υπέροχες στιγμές που μας χάρισαν. Θα χρησιμοποιήσω μια φράση της κόρης μου όταν μιλάει για τη δασκάλα της «Η κυρία μου είναι η καλύτερη δασκάλα του κόσμου. Είναι μαγική!!». Σας ευχαριστούμε! Καλό καλοκαίρι!
Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην εκπαίδευση των παιδιών. Συγκρινόμενα με άλλα παιδιά της ηλικίας τους είναι σε υψηλότερο επίπεδο στον τομέα αυτό.
Όλα υπέροχα. Συγχαρητήρια!
Το IBC θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορέσει να κάνει ο γονιός για το παιδί του!
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλο το προσωπικό και τις δασκάλες για το δύσκολο έργο της διαπαιδαγώγησης, γιατί το έκαναν άψογα και με πολλή αγάπη!
Ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε τα παιδιά μας χωρίς καμία διάκριση, απεναντίας αποδεικνύοντας τα ταλέντα και τις ιδιαιτερότητες τους.
Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο κέντρο προσχολικής αγωγής στη Θεσσαλονίκη.
Εργάζεται πολύ φιλότιμα το έμψυχο δυναμικό σας για να έχουμε ευχαριστημένα παιδιά. Θεωρώ ότι αποτελείτε υπόδειγμα λαμπρό στο χώρο αυτό από κάθε άποψη.